مدیرکل کمیته امداد استان تهران از توزیع سبد غذایی بین نیازمندان در ماه رمضان خبر داد و گفت: موسسات غیر مجاز ارزیابی می‌شوند.


 به گزارش ویکی نیکی و به نقل از خبرگزاری مهر، محسن ولیئی در نشست خبری افزود: در سال گذشته بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان غذا و یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان نیز سبد کالا بین مددجویان توزیع شد و در سال جاری نیز در طرح توزیع افطاریه و سبد غذایی رقمی حدود  ۳ میلیارد تومان بین نیازمندان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هفته اکرام و اطعام نیازمندان نیز از ۱۵ لغایت ۲۱ ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود افزود: در طرح مصداق‌الجنه بیش از ۱۱ هزار خانواده مورد بازدید قرار گرفتند ودر مجموع ۴۵۰ میلیون تومان به این خانواده‌ها اهدا شد.

وی گفت: جشن رمضان امسال به مدت ۳۰ شب در بوستان گفتگو شهر تهران با شعار ترویج صدقه الکترونیکی و پیامکی برگزار می‌شود همچنین سامانه پرداخت پیامکی به شماره #۷۷۸۸* نیزامسال مورد توجه و ترویج قرار می‌گیرد و همچنین تلفن ثابت ۷۳۵۵ نیز برای دریافت کمک‌های مردمی فعالند.


ولیئی از راه‌اندازی وب کیوسک‌های کمیته امداد در معابر و محل‌های تردد مردم در ماه مبارک رمضان خبر داد که جایگزین صندوق‌های آهنی کمیته امداد در تهران می‌شوند و در ماه رمضان از ۲۰ وب کیوسک در شهر تهران رونمایی می‌شود .


مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: در لیالی قدر ثبت ‌نام از متقاضیان از طرح اکرام و محسنین انجام می‌شود و سال گذشته مردم شهر تهران نزدیک ۶۱ میلیارد تومان به طرح محسنین در داخل استان تهران کمک کردند و درآمد طرح اکرام ۳۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و درآمد طرح محسنین نیز ۲۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود که تمامی  این مبالغ به حساب ایتام به صورت مستقیم واریز شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان تهران ۷۵ هزار حامی طرح اکرام و محسنین فعالیت می‌کنند افزود: سرانه دریافتی ایتام در استان تهران ماهیانه ۴۰۰ هزار تومان است.

وی از توزیع سبد کالایی از ۱۰ تا ۲۵ ماه مبارک رمضان در تمام شهرهای استان تهران بویژه روستاها خبر داد و افزود: طرح «حامی آروزها» در مراسم جشن رمضان انجام می‌شود ضمن اینکه در سال گذشته نیز ۱۷۲۰ آرزو ایتام توسط نیکوکاران برآورده شده که مبلغی برابر با ۵۸۰ میلیون تومان بود.

وی از برگزاری هفته اکرام و اطعام نیازمندان که از ۱۵ تا ۲۱ ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت:در ۱۶ فروردین سال ۹۴ این اساسنامه توسط رهبر معظم انقلاب به کمیته امداد ابلاغ شد و بر این اساس کمیته امداد مکلف است امر ساماندهی‌ و نظارت بر خیریه‌ها را نظارت کند ضمن اینکه برای نخستین‌بار در کشور در سال گذشته بازبینی در کل موسسات خیریه صورت گرفت و فعالیت‌ها و حساب‌های مالی بانکی آنها نظارت شد و نسبت به پلمپ موسسات مختلف اقدام شد.


وی با اشاره به اینکه حدود هزار موسسه خیریه مجاز و غیرمجاز در تهران ارزیابی می‌شود گفت: همچنین امسال این طرح برای کل استان‌های کشور باید صورت گیرد و نظارت بر موسسات خیریه انجام شود.


وی افزود: در سال ۹۶، ۲۰۳۷ جهیزیه نوعروسان با رقمی بالغ بر ۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان تهیه شد؛ ضمن اینکه در این سال برای کمک به بیش از ۱۳ هزار دانش‌آموز و دانشجو در تهران مبلغی برابر با ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

ولیئی از پرداخت وام قرض‌الحسنه امداد ولایت به ۱۲ هزار و ۲۰۰ مددجو با رقم ۳۷ میلیارد تومان در سال گذشته خبر داد و گفت: برای رفع سوء تغذیه کودکان زیر ۶ سال ۸۷۱ کودک تحت پوشش قرار گرفتند که مبلغی برابر با ۶۷۱ میلیون تومان سبد کالایی و پروتئینی توزیع شد.

وی اظهار داشت: بیش از ۷ هزار و ۷۰۰ زن سرپرست خانوار و مجری طرح‌های اشتغال بیمه تامین اجتماعی شدند.حق بیمه این افراد توسط کمیته امداد به سازمان تامین اجتماعی استان تهران واریز شد که رقمی برابر با ۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بود.

به گفته وی، ۱۱۰ هزار نفر از مددجویان و غیرمددجویان خدمات درمانی دریافت کردند که مبلغی برابر با ۳۳ میلیارد تومان بود که به حدود ۵۰۰ مرکز درمانی و پزشکی در سطح استان تهران پرداخت شد.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران اضافه کرد: در سال گذشته در مجموع ۵۴ هزار خانواده تحت حمایت کمیته امداد قرار داشتند که بیش از ۱۴۱ میلیارد تومان مستمری و کمک معیشت به این مددجویان در سطح استان تهران پرداخت شد.

وی گفت: ۴۹ درصد افراد به خاطر فوت سرپرست،‌۲۶ درصد به دلیل طلاق ،‌۱۶ درصد به خاطر از کارافتادگی سرپرست، ۳ درصد به خاطر بیماری سرپرست، ۳ درصد به دلیل زندانی بودن سرپرست خانواده و مابقی نیز به دلایلی همچون بدسرپرستی،‌نداشتن والدین، خانواده سرباز داشتن،‌ متارکه و ... تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

ولیئی با بیان اینکه ۸۹ درصد از خانواده‌های تحت پوشش در مناطق شهری و ۱۱ درصد در مناطق روستایی قرار دارند تصریح کرد: در سال گذشته مردم استان تهران بیش از ۱۰ میلیارد و ۶۲۷ میلیون تومان زکات به دبیرخانه ستاد احیای زکات استان تهران پرداخت کردند که ۱۸ درصد بیش‌تر از برنامه پیش‌بینی شده سال ۹۶ بود.

وی گفت: در سال گذشته ۷۷ میلیارد تومان برای ایجاد فرصت شغلی در قالب پرداخت وام قرض‌الحسنه صورت گرفت که پیش‌بینی می‌کنیم در سال جاری ۱۲۰ میلیارد تومان در این خصوص تسهیلات ارائه شود.

وی با اشاره به اینکه تا پایان سال بیش از ۷۵ مرکز نیکوکاری در سطح استان تهران راه‌اندازی می‌شود گفت: تا حال حاضر ۳۸ مرکز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است ضمن اینکه نرم‌افزار کاربردی اختصاصی کمیته امداد به نام «ثنا» برای پرداخت الکترونیکی مردم رونمایی می‌شود که از ظرفیت سرشماری ملی ارتباطی به شماره ۰۹۶۸۸۷۷ و از درگاه‌های UFFP ملی و استانی و سایت کمیته امداد برای جذب مشارکت‌های مردمی استفاده می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران در حوزه مسکن  نیز گفت: در سال گذشته ۳۲۶ واحد مسکونی برای مددجویان احداث یا خریداری شد ضمن اینکه مسکن ۱۷۰۰ خانواده نیز تعمیر و بازسازی شد.

وی گفت: حدود ۲۰ هزار و ۸۰۰ خانواده مستاجر در بین مددجویان کمیته امداد استان تهران است و در سال گذشته در حوزه مسکن خدماتی برابر با ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به مددجویان ارائه شد که پیش‌بینی می‌کنیم این عدد در سال جاری به حدود ۸ میلیارد تومان برسد.

به گفته وی، براساس مصوبات مجلس بخشی از ۵۰ هزار واحد مسکن مهر که مصوب سال جاری است به مددجویان استان تهران اختصاص داده شده است.