معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) از تدوین نظام‌نامه احسان و نیکوکاری خبر داد.

به گزارش ویکی نیکی و به نقل از ایسنا، علی محمد ذوالفقاری در جمع خبرنگاران در اردبیل افزود: نظام مشارکت با خیران مسکن‌ساز، سلامت خانواده، معیشت، جهیزیه و ازدواج، آموزش، کارهای فرهنگی و معنوی تهیه شده است. 

وی با بیان اینکه به دنبال جذب بازارهای کشور به امر مشارکت‌های مردمی در کمیته امداد هستیم، خاطرنشان کرد: مطالعه بازارهای سنتی شیراز، اصفهان، مشهد، تبریز و تهران برای پررنگ‌تر کردن نقش بازار در نیکوکاری را آغاز کرده ایم. 

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد ادامه داد: به دنبال گسترش فرهنگ نیکوکاری و جذب تمامی اقشار به حوزه احسان و نیکوکاری، صندوق نیکوکاری بورس را برای سپرده‌گذاری و افراد نیکوکاری که در بورس حضور دارند طراحی کرده‌ایم تا سود آن شامل حال نیازمندان جامعه شود. 

ذوالفقاری با اشاره به اینکه در سال جاری 300 میلیارد ریال برای جلب مشارکت‌های مردمی تخصیص یافته است، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا با توانمندسازی خانواده آن‌ها را در مسیر توسعه اقتصادی، فرهنگی و آموزشی قرار دهیم. 

وی به افزایش دهک‌های اقتصادی در نیمه اول سال جاری اشاره کرد و گفت: گفت‌وگوی اجتماعی بین امداد و بازار بورس و مناطق آزاد به منظور جذب منابع بالاتر در این حوزه تعریف شده است.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: بیش‌تر افراد نیکوکار و توانمند در مناطق برخوردار ساکن‌اند که بدست‌آوردن اطلاعات مورد نیاز از افراد نیکوکاری که در مناطق محروم ساکن هستند را به منظور جلب هرچه بیش‌تر مشارکت‌های آن‌ها در برنامه داریم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون فقط اشخاص حقیقی با کمیته امداد در کار خیر مشارکت می‌کردند افزود: در تلاشیم تا شرکت‌ها و سازمان‌ها را نیز به عنوان وظیفه مسئولیت اجتماعی آن‌ها مشارکت دهیم و خیران حقوقی را نیز داشته باشیم. 

ذوالفقاری کمک‌های مردمی به کمیته امداد را  نوع نقدی، اجناس و خدمات اعلام کرد وافزود: قصد داریم تا میزان کمک‌های خدماتی را از سوی افراد، شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولید کننده خدمات افزایش دهیم تا به نفع افراد نیازمند از طریق کمیته امداد استفاده شود.