دبیر یک سازمان مردم نهاد جوانان گفت: انتظار داریم شوراهای شهر برای سمن‌های فعال ارزش قائل شوند و از آن‌ها حمایت کنند.

به گزارش ویکی نیکی، مسعود علی بابایی در گفتگو با ایسنا با بیان اینکه عملکرد شوراهای شهر در خصوص سازمان‌های مردم نهاد حوزه جوانان رضایت بخش نبوده است، اظهار کرد: شورا به عنوان یک نهاد اجتماعی بهتر است از خرده‌ نهادهای اجتماعی مانند سمن های فعال حمایت کند. برای مثال شورا های شهر و روستا تمهیداتی بیندیشند تا سالن‌ های فرهنگسراها برای برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی هفته‌ای یک بار در اختیار سمن های فعال قرارداده شود؛ اما شورای شهر در این زمینه بسیار ضعیف عمل کرده است.

وی ادامه داد: افراد خلاق و پویا در حوزه‌‌های مختلف علمی، فرهنگی، آموزشی و ... درسازمان‌های مردم نهاد جوانان فعالیت می‌کنند. اگر وزارت ورزش و جوانان و معاونت جوانان این وزارتخانه به عنوان یک دستگاه حاکمیتی بتواند تسهیلاتی را برای سمن‌ها فراهم کند تا درگیر بروکراسی اداری نشوند، این تشکل‌ها می‌توانند نقش موثرتری در جامعه ایفا کنند. به عبارت دیگر وزارت ورزش و جوانان ضمن شناسایی سمن‌های فعال حوزه جوانان، تسهیلاتی به آن‌ها ارائه دهد.

دبیر سازمان مردم نهاد «سلام زندگی» با اشاره به اینکه تا کنون این سمن، تسهیلاتی از وزارت ورزش و جوانان دریافت نکرده و درخواستی برای دریافت تسهیلات به این وزارتخانه نداده است، گفت: یکی از مسائلی که در خانواده‌های اقشار مستضعف و آسیب پذیر وجود دارد ،یاد نگرفتن مهارت‌های زندگی به دلیل گرفتاری‌ها و مشکلات بسیار است. بنابراین برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی جهت ارائه آموزش‌‌های لازم به این خانواده‌ها نیازمند فضا و امکانات هستیم و وزارت ورزش و جوانان می‌تواند در این زمینه‌ها از سمن‌ها حمایت کند.

علی‌بابایی در پایان اظهار کرد: سازمان مردم نهاد «سلام زندگی»  موسسه خیریه‌ای است که بر اساس بررسی‌های انجام شده در سال ۹۵ حدود ۱۴۰۰ نفر تحت پوشش قرار داده است. اقدامات این سازمان مردم نهاد جوانان شامل ساخت حمام در مناطق محروم، پرداخت جهیزیه به زوج‌های جوان و تامین هزینه‌های درمانی، خوراک و پوشاک برای مدارس در شهرستان‌ها می‌شود همچنین تهیه کیف و کفش برای مدارس در مقاطع تحصیلی ابتدایی و راهنمایی و انتقال بیماران صعب‌العلاج از شهرستان‌ها به تهران از اقدامات دیگر این سازمان مردم نهاد جوانان است.