مریم میرزاخانی که 24 تیرماه امسال رسانه‌ها از مرگ او براثر سرطان خبردادند و اینک سرویس‌های اطلاعاتی روسیه از ترور بیولوژیک این ریاضی‌دان نخبه ایرانی خبر داده‌اند فرزند احمد میرزاخانی است.

احمد میرزاخانی، پدر مرحومه مریم میرزاخانی دانش آموخته رشته مهندسی برق از دانشگاه علم و صنعت و از فعالان بخش خصوصی در همین رشته است. وی که در حال حاضر به دلیل بیماری و درگذشت دخترش در آمریکا بسر می برد، بنیان گذار مجتمع خیریه رعد، رئیس هیات مدیره و عضو هیات مدیره دانشگاه علمی کاربردی این مجتمع است.

مجتمع نیکوکاری رعد که درحال حاضر در تهران، شهرک غرب فعالیت می‌کند با هدف آموزش به جانبازان از سال 1363 راه اندازی شده است،  در ابتدا در این مجتمع به توان‌یابان سیم پیچی موتور را آموزش می‌دادند که به مرور معلولان جسمی و حرکتی نیز به این مقوله افزوده شدند که در همین راستا مجتمع آموزشی فنی حرفه‌ای برای افراد دارای معلولیت راه‌اندازی شد و این افراد در رشته هایی از جمله رایانه ،فنی، خیاطی ،معرق ،نقاشی، کار باسفال و زبان انگلیسی را آموزش می‌بینند.


ماموریت و هدف رعد در ابتدا موضوعی ساده به نظر می‌رسید: آموزش‌های رایگانِ فنی و حرفه ای به توان یابان. ماموریتی که در انجام، بسیار سخت‌تر از آن بود که در ذهن پنداشته می‌شد. اما مسیر رعد هر چه سخت‌تر و پر فراز و نشیب‌تر شد، همیاران رعد را ثابت‌قدم‌تر از پیش ساخت.


درسال 1390 به دلیل اینکه نیاز به افراد توان‌یاب به آموزش های دانشگاهی حس شد مرکز جامع علمی کاربردی راه‌اندازی شد که درزمان حاضر تمام خدمات آموزشی به آنان در دو مقطع کاردانی و کارشناسی ، رایگان است.


در مجتمع رعد علاوه بر آموزش فنی حرفه‌ای خدمات  توانبخشی (فیزیوتراپی، کاردرمانی)، مددکاری و مشاوره، کاریابی و اشتغال حمایتی نیز ارایه می‌شود.

     
همچنین، ثبت رعد در سال ۱۳۷۷ توسط دفتر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان ملل متحد (UNDPI) به عنوان یک سازمان غیر دولتی (NGO) و کسب مقام مشورتی از شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل (Ecosoc) در سال ۱۳۹۳ زمینة مناسبی برای حضور رعد در عرصه‌های بین‌المللی و ارتقای سطح آموزش داخلی را فراهم کرده است.


احمد میرزاخانی از افراد مسلمان و کارآفرینی است که در عرصه‌های اجتماعی با خدمت به معلولان نقش ارزنده ای درتوان بخشی آن‌ها داشته است.