در نشست‌هایی که موسسه ویکی‌نیکی و بنیاد خیریه آلاء به صورت مشترک، هر دوهفته یکبار برگزار می‌کنند، به موضوعات جدیدی که در حوزه نیکوکاری کمتر به آن توجه شده، پرداخته می‌شود.

در نشست سی‌ و دوم که در تاریخ دوشنبه 26 فروردین‌ماه 98 از ساعت 16 الی 18 برگزار خواهد شد به موضوع «اهمیّت نوآوری در امر خیر و نحوه مدیریت آن» پرداخته می‌شود.

دکتر «شوان صدرقاضی»، پژوهشگر مرکز تحقیقات نوآوری و فناوری دانشگاه سازمان ملل (UNU-MERIT) سخنران این جلسه خواهد بود.


دعوت به شرکت در نشست «اهمیّت نوآوری در امر خیر و نحوه مدیریت آن»

دعوت به حضور در نشست

ویکی‌نیکی از تمامی علاقمندان و فعالین حوزه نیکوکاری دعوت می‌نماید تا در نشست سی‌‌و‌دوم که در تاریخ دوشنبه 26 فروردین‌، به آدرس تهران، بزرگراه جلال آل‌احمد به سمت غرب، بعد از پل نصر (گیشا)، پلاک 139، در بنیاد خیریه آلاء برگزار می‌شود، شرکت نمایند.


حضور در نشست برای علاقه‌مندان، آزاد و رایگان است.


توضیح دکتر «شوان صدرقاضی» درباره موضوع مورد بحث در نشست

همانطور که جامعه مدام در حال تغییر است، ماهیت مشکلات اجتماعی نیز تغییر می‌کند. مثلا «فقر» همیشه مسئله پیچیده‌ای بوده ولی ماهیت و مکانیسم اثر فقر نسبت به آنچه صد سال پیش فقز تلقی می‌شده، تغییرات زیادی کرده است.

اگر ما با همان دید صدسال قبل بخواهیم برای کاهش فقر قدم برداریم، احتمال اینکه خیری ماندگار به جامعه هدف برسد، بسیار کم است. بنابراین پژوهش و به تبع آن نوآوری در امور خیر، امری ضروری است.

بدون داشتن شناختی جامع از معضلات اجتماعی و تدبیر کارشناسی شده برای یافتن راه‌های افزایش اقدامات نوآورانه، حل مشکلات اجتماعی صرفا یک نیت خیر خواهد بود و بس.

گرچه بطور سنتی حل مسائل اجتماعی بر دوش نهادهای دولتی است ولی در بیشتر کشورهای دنیا، ارگان‌های دولتی خوش‌نامی چندانی برای نوآوری ندارند، به خصوص وقتی‌که پای حل مسئله معضلات اجتماعی در میان باشد.

در سال‌های اخیر و با حضور پر رنگ‌تر نهادهای غیردولتی و کارآفرینان اجتماعی که با دید خلاقیت محور برای حل مسائل، تلاش می‌کنند، امید به نوآوری در حوزه‌های اجتماعی، بیشتر شده و کارهای خوبی در نقاط مختلف جهان به ثمر رسیده است.

مطالعه مثال‌های موفق نوآوری با محوریت امر خیر نشان می‌دهد که به ثمر رسیدن و ماندگاری اینگونه فعالیت‌ها و نیازمند سازوکارهای خاصی است. این سازوکارها باید علاوه بر یافتن راه‌حل نوآورانه، تلاشی مضاعف برای مدیریت نوآوری باشد.


دید خلاقانه و مدیریت محور، مجموعه‌ای از فعالیت‌ها را در نظر می‌گیرد تا اطمینان حاصل کند که نوآوری منجر به اثربخشی اجتماعی خواهد شد.

مثلا اطمینان حاصل شود که مسئله اجتماعی و عوامل آن به درستی شناسایی شده‌اند، کدام راه‌حل‌ها واقعا به درد جامعه می‌خورند و یا جامعه هدف، آگاهی کافی درباره نوآوری که به آن معرفی می‌شود رادارد و...

ﺩﺭ ﻧﺸﺴﺖ ﭘﻴﺶ‌ﺭﻭ، ﺿﻤﻦ ﺑﺮﺭﺳﯽ مثال‌های ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﻪ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﺭﻭﻳﮑﺮﺩﻫﺎی ﻧﻮﺁﻭﺭانه ﻣﺤﻮﺭ ﺑﺮﺍی ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺍﺛﺮﺑﺨﺸﯽ ﮐﺎﺭﻫﺎی ﺧﻴﺮ، ﻣﯽﭘﺮﺩﺍﺯﻳﻢ.


با شوان صدرقاضی (Shuan SadreGhazi) بیشتر آشنا شویم

«شوان صدرقاضی» پژوهشگر مرکز تحقیقات نوآوری و فناوری در دانشگاه سازمان ملل 

دعوت به شرکت در نشست «اهمیّت نوآوری در امر خیر و نحوه مدیریت آن»

تحصیلات

زمینه کاری

  •  "مدیریت نوآوری برای توسعه"

فعالیت‌ها

  • انجام پروژه‌های مختلف کسب‌و‌کار فراگیر (business inclusive) در کشورهای چین، هند و بِرمه
  • همکاری با سازمان‌های مختلفی در ژاپن، آلمان، اسپانیا، سوئد و هلند در زمینه نوآوری برای جوامع کم‌برخوردار و کسب‌و‌کارهای عام المنفعه
  • شرکت در برنامه‌های اجرایی و آموزشی کسب‌و‌کارهای فراگیر در ایران
  • مسئول بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در کارگروه کسب‌وکارهای فراگیر در برنامه عمران سازمان ملل (UNDP)