حقیقت وجودی انسان، ماورای جسم اوست. جایی که انگیزه و ایمان و تلاش جای خود را به جبر سرنوشت می‌دهد. همایش «رعدتاک» فرصتی است برای شنیدن داستان‌های جذاب زندگی توان‌یابانی که مرزهای واقعیت خویش را درنوردیده‌اند.

در رویداد انگیزشی رعد‌تاک‌ که در سالن همایش موسسه نیکوکاری رعد برگزار شد، به ترتیب «امیر رضائیان»، «سعیده دشتبانی» و «مانی دهباشی» از تجربه‌های خود گفتند. اینکه چگونه توانستند بر محدودیت‌های جسمی خود فائق آیند و زندگی خود را متحول سازند. 



بیشتر بخوانیم: «رعدتاک؛ رویداد انگیزشی مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد»


رویداد رعدتاک، با سخنرانی «شاهین طبری» رئیس هیأت مدیره شرکت چارگون و عضو دائمی دبیرخانه توان‌­تک آغاز شد.

وی با اشاره به تحولات بسیار زیاد در یک قرن اخیر در راستای حمایت از افراد دارای معلولیت، از اینکه توانیابان می‌توانند با تلاش، در جایگاه اصلی اجتماعی خود قرار گیرند، ابراز خرسندی کرده و گفت: «در حال حاضر توان­‌یابان 11‌درصد از جامعه ما را به خود اختصاص داده­‌اند که برای ایجاد بهبود در شرایط زندگی آن‌ها، ابتدا باید در نگرش جامعه تغییر ایجاد کرد.
البته فراهم آوردن امکانات فیزیکی و سخت‌افزاری پس از ایجاد امکانات نرم‌افزاری کارآمد خواهد بود. هنوز هم حقوق افراد دارای معلولیت با اشخاص عادی برابر نیست. باید بستری فراهم شود تا آن‌ها راحت‌تر به موفقیت­‌های  شغلی، اجتماعی و علمی برسند.»



هنرمند عکاس؛ «امیر رضائیان» اولین سخنرانِ توانیاب رعدتاک بود.

او پس از آنکه داستان معلولیتش را تعریف کرد، گفت: «پذیرش آنکه در اوج جوانی و موفقیت شغلی، دیگر نمی‌توانستم مانند گذشته به زندگی عادی خود ادامه دهم، سخت بود. اما پس از 6ماه درمان در منزل، با مجتمع رعد آشنا شدم و با استفاده از امکانات و کلاس‌های رعد، مسیر زندگی‌ام دوباره تغییر کرد.
فهمیدم که من تنها نیستم و چند وقت بعد، کار­آموز موفق رعد شدم و مدت‌ها عکس من روی سایت رعد قرار داشت. حالا دیگر اعتماد به نفسم بیشتر شده بود. از آن به بعد برای خودم رسالتی پیدا کردم. اینکه در حد توانم برای حل مشکلات دوستان توان­یابم تلاش کنم.

یکی از این کارها، راه­‌اندازی بوفه موسسه رعد بود. امروز چند نفر در بوفه رعد کار می­‌کنند.
یکی دیگر از کارهایی که در جهت بهبود شرایط دوستانم انجام دادم، تهیه 2200 عکس از معابر نامناسب خیابان مرزداران و ارسال آن برای شهرداری بود. امروز تمام این معابر برای استفاده توانیابان، مناسب­‌سازی شده اند.



«سعیده دشتبانی» دومین سخنران توانیاب رعدتاک از سختی‌های زندگی‌اش در دوران تحصیل گفت. او بدلیل شغل پدرش مدام از شهری به شهر دیگر کوچ می‌کرد و همواره آرزوی معلم فیزیک شدن را در سر می‌پروراند.

او دوران کاردانی را در شهر «سمنان» و کارشناسی برنامه‌نویسی کامپیوتر را در «دامغان» گذراند. در آنجا بود که یکی از استادانش به او یاد داد که زندگی فقط درس خواندن نیست و باید مهارت‌های دیگر زندگی را نیز آموخت.

سعیده در سخنرانی خود گفت : «آشنایی با مجتمع رعد موجب ورودم به دنیای آموزش­‌های کاربردی بود که با دوره کارورزی تایپ آغاز شد. این دوره پایه موفقیت‌های بعدی مرا رقم زد، هرچند که با تحصیلات و تجربیات من مرتبط نبود.
از آنجا که برای ورود به اجتماع فقط مهارت در برنامه‌نویسی کافی نبود، اعتماد به نفس را در دوره‌­های هوش هیجانی یاد گرفتم و در حال حاضر به عنوان توسعه‌­دهنده یکی از نرم­ افزارهای شرکت چارگون، فعالیت کنم.



«مانی دهباشی» آخرین سخنران رعدتاک‌ بود. او داستانی متفاوت از زندگیش را برای حضار تعریف کرد. داستانی تلخ از قصور پزشکان که سبب شده بود «مانی» در نوزادی، اعصاب حرکتی پاهایش را از دست بدهد.

اما حالا با انگیزه بالایی که دارد، عنوان­‌دار رشته وزنه‌برداری و پاور‌لیفتینگ در دسته 49 کیلوگرم کشور است و جایگاه پنجمی جهانی را نیز از آنِ خود کرده است.

«دهباشی» آشنایی با رعد را آغاز تجربه­‌های تازه قلمداد کرد و گفت: «در مجتمع رعد با دوستان دیگر آشنا شدم و یک ترم در دانشگاه رعد رشته IT تدریس کردم و هرگز فکر نکردم تنها ورزش باعث پیشرفت من می­‌شود.
در کنارش کار و ورزش، تحصیلات دانشگاهی را ادامه دادم و موفق به اخذ مدارک کارشناسی کامپیوتر و کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار الکترونیکی شدم و حالا هم در یکی از بهترین شرکت‌­های ایران در حوزه مخابرات و فناوری اطلاعات شرکت های‌وب با سمت مدیر فروش فعالیت می­‌کنم.»

در این رویداد چهره‌های مطرحی همچون دکتر «محمد کمالی» عضو هیأت علمی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران، «محمد اسماعیل شیخ قرایی» مدیر انجمن معلولان پارس، «اکبر رجبی» بنیان گذار موسسه طلوع بی نشان‌ها ، «علی گل‌محمدی» نایب رئیس موسسه مهر گیتی، «شایان مصلح» بازیکن فوتبال کشور و برخی مسؤولان فدراسیون وزنه‌برداری و بسیاری از ورزشکاران و علاقه­‌مندان به رویدادهای اجتماعی حضور داشتند.

ویکی نیکی در رویداد رعد‌تاک1 به عنوان حامی معنوی، موسسه نیکوکاری رعد را همراهی کرد.