حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌هاشم حسینی، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران و مجید ولی‌محمدی مدیرعامل ویکی نیکی از موسسه طلوع بی‌نشان‌ها بازدید کردند. در ابتدا فیلم تهیه شده از فعالیت‌های مراکز مختلف این موسسه به نمایش درآمد و سپس اکبر رجبی، بنیان‌گذار طلوع بی‌نشان‌ها، ‌‌‌از فعالیت‌ها و عملکرد موسسه سخن گفت. موسسه طلوع بی‌نشان‌ها به افراد دارای اعتیاد کمک می‌کند تا بهبود یابند و به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند. با این امید که این سرا را سزا بیش از این است.


در حال حاضر ۲۸۰ نفر زن، مرد، نوجوان و کودک در سراهای «امید»، «مهر» و «نور» زندگی می‌کنند که پس از بهبودی کامل به جامعه باز می‌گردند. این موسسه، همچنین تعداد ۱۴۰۰ مددجو هم تحت پوشش خود دارد که در مراکز مستقر نیستند. این مددجویان، همان ۲۵ درصد افراد بهبود یافته‌ای هستند که زندگی جدیدی را شروع کرده‌اند. یکی از مهمترین پروژه‌های این موسسه «تهران، شهر بدون گرسنه» است که علاوه بر تامین نیاز غذایی مددجویان، در آیین مهرورزی سه‌شنبه‌ها، به افراد کارتن خواب در سطح شهر هم غذا می‌رسانند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌هاشم حسینی از کارگاه های کارآفرینی موجود در «سرای امید» که زنان و دختران مددجو در آنجا مشغول به کار و زندگی هستند، بازدید کردند. 



یکی از مهم‌ترین پروژه‌های کارآفرینی این موسسه، «نهال مهر» می‌باشد که بهبود یافتگان اعتیاد در آن با پرورش کاکتوس روزگار می‌گذرانند. چندی قبل، فروشگاه «نهال مهر» تعطیل شد و در حال حاضر در همان گلخانه، فروش گیاهان صورت می‌گیرد. 

کار با گل و گیاه تا سی و پنج درصد، امکان بازگشت به اعتیاد را کاهش می‌دهد.



در ادامه، بازدید از «سرای مهر» صورت گرفت. در این مرکز، مردان بهبود یافته در کارگاه‌های مختلفی مثل: کفاشی، کارگاه چرم، چوب، سفال و سرامیک مشغول به فعالیت هستند. ایشان از نزدیک درباره چگونگی فعالیت آنها به گفتگو پرداختند. در این مرکز با اشتغال‌زایی، از این افراد حمایت می‌شود.


در ادامه بازدید از «سرای نور» که مرکز نگهداری پسران نوجوان بهبود یافته یا آسیب‌دیده از اعتیاد است، توسط روابط‌ عمومی ویکی نیکی صورت پذیرفت.
اینجا منزلگاه کودکان و نوجوانان کارتن خوابی است که زندگیشان به نور و امید پیوند خورده است. جایی که امنیت و آرامش، جای خود را به بیراهه‌های خیابان می‌دهد.